RestaurangSEO.se och GastroMedia Group Sweden AB

Sedan den 1:e augusti 2023 driver GastroMedia Group Sweden AB hemsidan du befinner dig på; RestaurangSEO.se. 

RestaurangSEO.se kan ses som den svenska versionen av GastroMedia Group’s hemsida. Här presenterar vi våra SEO Tjänster men syftet med hemsidan är också att skapa gratis SEO Guider.  All verksamhet är nischad mot Restaurangbransch och Besöksnäring.

På RestaurangSEO.se kommer vi fokusera på två huvudspår för att utveckla hemsidan:

  • Vi vill med våra tjänster hjälpa dig som är Restaurangägare eller driver företag inom Restaurangbransch och Besöksnäring att öka din digitala närvaro, bygga ett starkt varumärke som kommunicerar ett tydligt budskap och skapa strategier för en effektivare digital marknadsföring vilket i det långa loppet genererar en bättre förutsättning för lönsamhet.
  • Om du vill göra jobbet själv kommer vi att skapa gratis SEO Guider och Onlinekurser med värdefulla insikter om SEO, Digitala Strategier och Marknadsföring.
På Restaurangbransch.se erbjuder vi en marknadsplats för ditt företag och synlighet för din unika målgrupp av företagare inom Restaurangbransch och Besöksnäring. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan skapa framgångsrika affärer!

Det här är GastroMedia Group Sweden AB

Hittills under 2023 har vi skapat tre nya hemsidor; gastromediagroup.comstartafoodtruck.se och restaurangseo.se, och tagit över driften av tre där Restaurangbransch.se är stjärnan i portföljen. Förutom att skapa egna hemsidor med stark anknytning till branscherna, så är GastroMedia Group Sweden AB också en Restaurangkonsult och Marknadsföringskonsult som är 100% nischad mot just Restaurangbranschen och Besöksnäringen.

 

Restaurang SEO – Vi hjälper restauranger att öka sin digitala närvaro online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.
Strategi för Restauranger – Vi utför konsultuppdrag, coaching och mentorskap med företag inom restaurangbransch för att skapa starka varumärken, unika och framgångsrika restauranger.
Din Digitala Marknadsföring – Vi erbjuder synlighet som en del av er marknadsföringsplan tex annonsering och Content Marketing på våra hemsidor och digitala mötesplatser för branschfolk.
Vi bygger skalbara hemsidor – som kommunicerar ett tydligt budskap, bygger ert varumärke och konverterar nya gäster i WordPress eller WIX.


Vår ambition är att fortsätta att skapa, driva och utveckla hemsidor med hög relevans för Restaurangbransch och Besöksnäring under 2023 och framåt. Målet är att bygga ett starkt varumärke kring både stora och små segment inom Restaurangbransch och Besöksnäringens breda område men alltid med fokus att leverera intressant innehåll och med vår egen expertis och spetskompetens som grund.

 

Prenumerera gärna på vårt Nyhetsbrev så missar du inga uppdateringar eller lanseringar.

 

Allt gott,

 

Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO
GastroMedia Group Sweden AB

Göteborg 2023-07-01

GastroMedia Group Sweden AB: Företagets uppgifter

Företagets säte: Göteborg, Sverige

Organisationsnummer: 559428-6980

Momsregistreringsnummer: SE559428698001

Bankgiro: 263-0473

Kontakt: Fredrik Goldhahn, ceo@gastromediagroup.com

Fyll borden med hungriga matgäster medan vi koncentrerar oss på sökmotoroptimering och den digitala marknadsföringen så att fler gäster hittar till din restaurang.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen