SEO Tjänster från GastroMedia Group Sweden AB.

SEO tjänster och Digital Marknadsföring: GastroMedia Group's Tjänster och Paket

SEO tjänster för dig som driver restaurang och företag inom besöksnäring från GastroMedia Group Sweden AB. Anlita en Restaurang SEO konsult som förstår dig, din bransch och vad som krävs för att leverera resultat i dagens hårda konkurrens om det digitala utrymmet. 

Våra SEO tjänster och prissättningar är alltid skräddarsydda efter dina unika målsättningar, budget och målgrupper. 

Att få en analys av din nuvarande synlighet online, digitala närvaro och våra föreslagna strategier är alltid gratis!

Restaurang SEO

Våra SEO Tjänster är helt skräddarsydda för dig som driver företag inom restaurangbransch och besöksnäring. Vårt fokus ligger på att skapa organisk tillväxt, synlighet och engagemang.

Digital Marknadsföring

Vi tror inte på att det finns en lösning som passar alla projekt. Det är därför vi alltid utför en analys av din digitala närvaro idag och skapar en unik mix för att driva resultat imorgon.

Restaurangkonsult

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta med och i Restaurangbransch och Besöksnäring. Samtliga konsultuppdrag fokuserar på att bygga starka varumärken och framgångsrika företag.

Unik synlighet och unikt verktyg för Kommunikation och Marknadsföring av ditt företag eller restaurang

Hade du önskat att du kunde hitta nya potentiella kunder i restaurangbransch och besöksnäring för dina produkter? Har du en restaurangnyhet att berätta? Kanske en Pressrelease som du vill ska nå ut till branschen mer än till journalister? Söker du personal och önskar att du effektivt och ekonomiskt hållbart kunde skapa löpande jobbannonser? Tänk om det fanns en lösning på detta och mer helt nischat för restaurangbranschen och besöksnäringen?

Det gör det! 

För vem passar våra paket? För krögare och företag inom Restaurangbransch och Besöksnäring som obegränsat vill publicera Nyheter, Missa inte, Pressreleaser och jobbannonser på välbesökta branschsidor och dess Sociala Medier men också för företag som har nämnda branscher som kund och erbjuder Restaurangtjänster, Restaurangutbildningar och verktyg för att driva restauranger och branschföretag framgångsrikt.

Vårt unika Publiceringsverktyg och PR-paket på nischade Digitala Marknadsföringskanaler når dina målgrupper effektivt och genererar resultat. Kontakta oss så berättar vi mer om paketen nedan eller hur vi kan skräddarsy din Marknadsföringsstrategi.

Startup

4200 kr exkl moms /per år
 • Listning under Restaurangtjänster på Restaurangbransch.se
 • Delning av företagsprofil 1 gång under året i Restaurangbransch.se's Facebookgrupp
 • 1 Pressrelease atlernativt delning av Företagsprofil på Restaurangnytt.se
 • 2 veckors prova på-period och erbjudande om 50% rabatt på Gigleer via RestaurangSEO's unika rabattkod (värde 1800 kr exkl moms)

Growing

6200 kr exkl moms /per år
 • Listning under Restaurangtjänster på Restaurangbransch.se
 • Delning av företagsprofil 2 gånger per år på Restaurangbransch.se's Facebookgrupp
 • 2 Pressreleaser på Restaurangnytt.se med korspublicering på Restaurangbransch.se alternativt Banner på Restaurangnytt.se
 • Delning av Pressreleaser på Restaurangnytt.se och Restaurangbransch.se's Facebookgrupper
 • 2 veckors prova på-period och erbjudande om 50% rabatt på Gigleer via RestaurangSEO's unika rabattkod (värde 1800 kr exkl moms)

Enterprise

8200 kr exkl moms /per år
 • Listning under Restaurangtjänster på Restaurangbransch.se
 • Delning av företagsprofil 4 gånger per år på Restaurangbransch.se's Facebookgrupp
 • Publicist Partner Program på Restaurangnytt.se med följande möjligheter:
 • Obegränsad Publicering av Nyheter och Pressreleaser med 4 utvalda för korspublicering på Restaurangbransch.se
 • Delning av utvalda Pressreleaser på Restaurangnytt.se och Restaurangbransch.se's Facebookgrupper
 • Obegränsad Publicering av Jobbannonser med delning på våra Facebookgrupper
 • Obegränsad Publicering av Restaurangutbildningar och Onlineutbildningar
 • 2 veckors prova på-period och erbjudande om 50% rabatt på Gigleer via RestaurangSEO's unika rabattkod (värde 1800 kr exkl moms)

Vi bygger responsiva, optimerade och skalbara hemsidor för restauranger som din i WordPress eller WIX Studio

Webbutveckling behöver varken vara krångligt eller dyrt. Vi bygger, underhåller och utvecklar hemsidor. Verktygen vi bygger i är WordPress och WIX Studio. Dessa CMS-system är vi väl bevandrade i. Samtliga av våra egna hemsidor är byggda med WordPress (som den du befinner dig på) eller WIX Studio. Besök gärna våra hemsidor GastroMediaGroup.com, Restaurangbransch.se, Startafoodtruck.se och RestaurangSEO.se som en första referens.

Precis som i våra SEO och Marknadsföringstjänster så tror vi på att varje projekt är lika unikt som dig, din restaurang, din målgrupp, dina målsättningar och önskemål. Som ett resultat av det så är en unik, transperent prissättning det vi alltid jobbar med. 

Vad vi vet är dock var gränsen går för att vi ska kunna engagera oss i ett projekt. Det är därför våra paket alltid prissätts som nedan, exempelvis ”Från 4995 kr exkl moms”.

Vår starkaste fördel på GastroMedia Group Sweden AB och Restaurang SEO är att vi kan branschen du arbetar i. Detta gör att vi kan leverera ett mervärde för dig som driver företag i restaurangbransch och besöksnäring, som många andra inte kan. Det innebär tydligare kommunikation, högre förståelse och snabbare utförande av ett projekt. Resultatet blir att det påverkar vår prissättning positivt för dig som beställare, då vi kan hålla priser som vi vet är konkurrenskraftiga.

Vi uppmuntrar dig att jämföra våra priser på samtliga av våra tjänster och produkter med andra SEO konsulter, digitala marknadsförares prissättning och vad du får för din investering.

Webbutveckling

Vilken plattform passar dig bäst; WordPress eller WIX Studio? Vill du kunna uppdatera hemsidan själv? Vi bygger responsiva, skalbara och sökmotoroptimerade hemsidor.

Digital Management

Vi erbjuder kontinuerliga uppdateringar av er hemsida, Sociala Medier, Google My Business Profil mm utan uppsägningstid. Berätta för oss vad du behöver hjälp med!

Pimp my site!

Sitter du på en helt utdaterad hemsida som någon halvhändig nörd snickrade ihop för åratal sedan? Vi ser till att den får en uppdatering i både prestanda, utseende och resultat.

SEO tjänster och digital annonsering exklusivt för ditt företag inom Restaurang och Besöksnäring

” – Vi är verkligen ledsna Birgitta, din frisörsalong ser fantastisk ut men vi jobbar bara med restauranger….”

Det är faktiskt så det kan se ut. Vi kommer från Restaurangbranschen och kommer aldrig lämna den. Inte ens med en uppsjö av andra potentiella kunder för våra SEO tjänster, Strategier för Digitala Annonsering, Marknadsföring och Webbutveckling.

Vi utför Digitala SEO Tjänster för restauranger och företag inom besöksnäring och dess synergibranscher oavsett var du befinner dig i Sverige.

Det där med ”synergibranscher” kräver en förklaring. Driver du exempelvis ett ölbryggeri, är mathantverkare med restauranger som kund, eller rent av tillverkar någon produkt, service eller tjänst exklusivt för våra branscher? Då är det vad vi kallar en ”synergibransch” och vi arbetar gärna med er!

Våra starka band i Restaurangbransch och Besöksnäring skapar ett mervärde för dig som vill driva din restaurang effektivt, utveckla, stärka och sprida ditt varumärke. Kontakta oss idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa dig och din restaurang.

Låt oss ta hand om det digitala! Vi frigör tid så att du istället kan driva din restaurang framgångsrikt med en exceptionell mat, dryck och serviceupplevelse. Precis som det ska vara.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen